.
İngilizce dersimizde tatma duyumuzu keşfe çıkarak tat alma duyusunu geliştirici bir etkinlik yaptık! Farklı yiyeceklerin ağızda bıraktığı tatları deneyimledik, tatlı, acı, ekşi gibi tatların İngilizcelerini öğrendik ve tatları tanımlamak için duyusal farkındalığımızı artırdık. Yiyeceklerin sağlıklı veya sağlıksız olup olmadığını konuştuk ve bu sayede duyusal öğrenme aracılığıyla sağlıklı yiyecek seçimleri yapma konusunda bilinçlendik.
Dersin sonunda öğrencilerimiz sağlıklı ve sağlıksız yiyeceklerle ilgili posterler hazırlamak üzere gruplar halinde çalıştı. Kelime dağarcığımızı geliştiren bu etkinlik duyusal gelişimi desteklerken sağlıklı seçimler yapma farkındalığı da kazandırdı.